Βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Ε.Α.Υ.Θ.
Νέα ιστοσελίδα της Ένωσης στο www.eaythes.gr


   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης απέκτησε νέα ιστοσελίδα. Επισκεφθείτε την και ενημερωθείτε στο www.eaythes.gr

διαβάστε περισσότερα
Απαραίτητη μόνο για όσους ταξιδεύουν εκτός Ε.Ε. η αλλαγή ταυτότητας λόγω

Θεσσαλονίκη, 2 Μαρτίου 2017


   Η αντικατάσταση των αστυνομικών ταυτοτήτων που αναφέρουν ως τόπο γέννησης «Θεσ/νίκη» με σύντμηση αντί «Θεσσαλονίκη» έχει δημιουργήσει τεράστια υπηρεσιακά προβλήματα στη ΓΑΔΘ. Ο σάλος που προκλήθηκε για την άμεση αλλαγή τους έχει οδηγήσει χιλιάδες πολίτες στα γραφεία ταυτοτήτων. Καθώς, οι μεγάλες ουρές και η αναμονή ωρών συνεχίζονται με αυξανόμενο ρυθμό, καθημερινά έξω από τα γραφεία ταυτοτήτων δημιουργούνται εντάσεις και ταλαιπωρία για τους πολίτες και το προσωπικό.

διαβάστε περισσότερα
Συνάντηση με τον Διευθυντή Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης για τα οχήματα, την φύλαξη στόχων και την εκπαίδευση

Θεσσαλονίκη, 1 Μαρτίου 2017


   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συναντήθηκε σήμερα με τον Διευθυντή Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο κ. ΝΤΕΛΗ Στυλιανό. Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν όλες τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης και τονίστηκαν οι ιδιαιτερότητες της καθεμίας.

διαβάστε περισσότερα
Μεγαλύτερη από ποτέ η συμμετοχή στον αποκριάτικο παιδικό χορό της Ένωσης Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη, 25 Φεβρουαρίου 2017


   Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος παιδικός χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης, σε συνεργασία με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

  Η προσέλευση ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά με περίπου 1800 συμμετέχοντες να κατακλύζουν κυριολεκτικά την αίθουσα. Τα παιδιά διασκέδασαν με έμπειρους εμψυχωτές, οι οποίοι με την παρουσία συντόνισαν και ψυχαγώγησαν τους μικρούς μας φίλους.

διαβάστε περισσότερα
Πραγματοποιήθηκε η τρισάγιος δέηση στη μνήμη των πεσόντων συναδέλφων μας εν ώρα καθήκοντος

Θεσσαλονίκη, 18 Φεβρουαρίου 2017

   Σήμερα, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε στο Ιερό παρεκκλήσι των Αγίου Δημητρίου & Αγίου Αρτεμίου εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, το καθιερωμένο τρισάγιο στην μνήμη όλων των συναδέλφων μας οι οποίοι θυσιάστηκαν ηρωικά εν ώρα καθήκοντος.

διαβάστε περισσότερα
Επίσκεψη στο Α.Τ. Πολίχνης - Οι συνάδελφοι κάνουν αυτοδίκαιη χρήση ρεπό

Θεσσαλονίκη, 16 Φεβρουαρίου 2017


   Το Προεδρείο της Ένωσής μας επισκέφθηκε χθες το Α.Τ. Πολίχνης, μετά από παράπονα μελών για πολλές οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις εκ μέρους της Διοίκησης, γεγονός που τους οδηγεί στην χρήση του δικαιώματος τους για αυτοδίκαιη χρήση των οφειλόμενων ρεπό.

διαβάστε περισσότερα
Συμμετοχή της Ένωσης Θεσσαλονίκης στην Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Σωμάτων Ασφαλείας - Ώρες αναχώρησης

Θεσσαλονίκη, 11 Φεβρουαρίου 2017


   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης θα είναι παρούσα στον αγώνα για την επιβίωση μας και καλεί όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους.

  Τα λεωφορεία της Ένωσής μας θα ξεκινήσουν στις 09:00 της 22-02-2017 από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Μοναστηρίου 326).

διαβάστε περισσότερα
Τρισάγιο στη μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας

Θεσσαλονίκη, 10 Φεβρουαρίου 2017


   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης θα τελέσει τρισάγιο στη μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10:00 στο Ιερό παρεκκλήσι των Αγίου Δημητρίου & Αγίου Αρτεμίου που βρίσκεται εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

διαβάστε περισσότερα
Επίσκεψη στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Θεσσαλονίκη, 10 Φεβρουαρίου 2017


   Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα το Παιδοογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και πρόσφερε δώρα, επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλία και εκπαιδευτικά DVD στα νοσηλευόμενα παιδιά, χαρίζοντας χαμόγελα και καλή διάθεση στους μικρούς μας φίλους.

διαβάστε περισσότερα
Μεγάλος αποκριάτικος παιδικός χορός την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Θεσσαλονίκη, 9 Φεβρουαρίου 2017


  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει και φέτος τον καθιερωμένο ετήσιο Αποκριάτικο Παιδικό Χορό την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 και από ώρα 18:00 έως 20:00 στο συνεδριακό κέντρο Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ (χώρος ΔΕΘ, οδός Λ. Στρατού), σε συνεργασία με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

διαβάστε περισσότερα
Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © 2012 Ε.Α.Υ.Θ. All Rights Reserved.
Επικοινωνία με τον Ε.Α.Υ.Θ.:    Τηλ.: 2310 525.510    Fax: 2310 539.900    email: eayth@yahoo.gr